۱۳۹۱ اسفند ۳۰, چهارشنبه

دودی کردن گوشت به صورت سرد

دودی کردن گوشت و ماهی بهترین ورودی هوا راه محافظت از آنهاست سطحی صاف پیدا کنید.

و شیاری به عرض 5/1 فوت (45/0 متر) و طول 7 فوت (2 متر) در آن ایجاد کنید. مجرا را با سنگهای پهن بپوشانید چوب، ساختاری مخروطی شکل بسازید و آن را با شاخ و برگ بپوشانید. فضایی را برای جریان یافتن دود ایجاد کنید.
ن ساختار مخروطی شکل از قفسه هایی از جنس چوب تر ساخته شده اند که تکه های گوشت را بر روی آن قرار میدهند. آتشی کوچک و متراکم در فاصله 5 فوتی (5/1 متری) انتهای دیگر مجرا ایجاد کنید، تا دیواره های تونل را گرم کند و جریانی رو به بالا در آن ایجاد کند. برای مدت 10 ساعت این آتش را تغذیه کنید. گوشتها را در سایه ای خشک و در مسیر هوا قرار دهید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر