۱۳۹۱ اسفند ۳۰, چهارشنبه

نحوه تهیه گوشت خشک



گوشت حیوان اهلی و یا وحشی را به قطعاتی با ابعاد 1x2x8 اینچ (2/5x5x20 سانتیمتر) بریده، چربی زردپی و غضروفها را از آن جدا کنید و به آن ادویه ای متشکل از نمک و فلفل بزنید. گوشت را خرد کرده و در همان موقع نمک بزنید. تکه های گوشت را روی کباب پزی در نزدیک زغالها قرار دهید و اجازه دهید تمام آب آنها تبخیر شود. این روند تقریباً 6 ساعت طول میکشد. بعد از اتمام انی مراحل لایه های گوشت شبیه به چرم خشک شده اند که به راحتی بدون ترک خوردن خم میشوند.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر