دودی کردن گوشت و ماهی بهترین ورودی هوا راه محافظت از آنهاست سطحی صاف پیدا کنید.
و شیاری به عرض 5/1 فوت (45/0 متر) و طول 7 فوت
(2 متر) در آن ایجاد کنید. مجرا را با سنگهای پهن بپوشانید چوب، ساختاری
مخروطی شکل بسازید و آن را با شاخ و برگ بپوشانید. فضایی را برای جریان
یافتن دود ایجاد کنید.
ن ساختار مخروطی شکل از قفسه هایی از جنس چوب تر ساخته شده اند که تکه های
گوشت را بر روی آن قرار میدهند. آتشی کوچک و متراکم در فاصله 5 فوتی (5/1
متری) انتهای دیگر مجرا ایجاد کنید، تا دیواره های تونل را گرم کند و
جریانی رو به بالا در آن ایجاد کند. برای مدت 10 ساعت این آتش را تغذیه
کنید. گوشتها را در سایه ای خشک و در مسیر هوا قرار دهید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر